
به گزارش جام جم آنلاین از گرگان به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان، عادل مصدقی با اشاره به کسب رتبه ممتاز اداره کل در ارزیابی عملکرد سال 1402، اظهارداشت: براساس اعلام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور و ارزیابی صورت گرفته، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان توانسته در بین ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای به این جایگاه دست یابد.
وی، ارتقای عملکرد اداره کل در شاخص های عمومی و اختصاصی را در سال 1402 زمینه ساز کسب این رتبه دانست و افزود: با توجه به گستردگی و شرایط سخت کاری مجموعه در تمام فصول سال و انتظارات مقامات ارشد سازمانی و استانی و نمایندگان مجلس، کسب جایگاه برتر مرهون تلاش شبانه روزی یکایک کارکنان بوده است.
مصدقی با قدردانی از زحمات تمام کارکنان مجموعه، خاطرنشان کرد که تدوم و استمرار تلاش ها و کسب موفقیت ها همچنان سرلوحه کاری همه ما باشد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد